Schaduw schilderij van uw mooiste foto laten maken? Vanaf € 17,50 De goedkoopste van NL

Van foto naar schaduw schilderij van jezelf, partner, kinderen, of ouders? 100% handgeschilderd, een persoonlijk cadeau om te geven met moederdag of een verjaardag. Klaar in 4-5 werkdagen wij zijn de snelste en goedkoopste!

U kunt een keuze maken uit een hart canvasdoek of een rechthoekig canvasdoek A4 formaat.

Wilt u een grotere maat dan kunt u kiezen voor een posterformaat (dit zijn 4 A4tjes aan elkaar op een canvasdoek) van 40 x 50 cm

 

 


 

LET OP: U dient een foto te sturen met veel contrast waardoor het schaduw effect goed tot zijn recht komt! En denk eraan dat uw schaduw schilderij er anders uit komt te zien dan de orginele foto. 

 

Hiernaast en hierboven ziet u de door mij geschilderde schilderijen, om u zo een indruk te geven hoe uw mooiste foto eruit kan komen te zien, voor een lege plek in uw huis.

 

U ontvangt na het sturen van uw foto eerst een schets van uw schaduw schilderij, bij akkoord gaan wij uw schilderij schilderen.

 

U kunt hier uw bestelling plaatsen!

* Maak een keuze uit een canvasdoek.

* Vul uw gegevens in en upload uw foto hieronder in het speciale upload formulier.

* Na ontvangst van uw foto sturen wij u een voorbeeld van uw schaduwschilderij na akkoord van u en uw betaling gaan wij deze schilderen.

* U ontvangt een email van ons als het schaduwschilderij klaar is om verstuurd te worden.

 


Privacy Policy - De foto die u verstrekt aan Lies-Art wordt alleen gebruikt voor de afhandeling van uw bestelling en daarna verwijderd.